De maand april stond bij Ferm Millen in het teken van hun 110-jarig jubileum. Donderdag 13 april vierden ze feest met een super de luxe high tea.

Op zondag 30 april vierden ze verder met een eucharistieviering voorgegaan door pastoor Olaerts. Daarna was er nog een gezellige receptie voor alle aanwezigen.

De korte geschiedenis werd geschetst. Ferm Millen werd opgericht op 9 april 1913, toen nog de Boerinnenbond, jaren later werd het de KVLV en in januari 2020 werd de naam omgetoverd tot Ferm. En ja dat zijn ze ook die vrouwen, want verschillende bestuursploegen zijn de revue gepasseerd en momenteel trekken vijf enthousiaste bestuursdames – Marlies Valkenborg, Nathalie Henricy, Marie-Rose Partoens, Valerie Mayelle en Isa Swinnen – de kar van hun 78 Ferme vrouwen. Hun oudste lid, Mariëtte Bamps, werd ook in de bloemetjes gezet want zij wordt deze week 100 jaar. Dus reden genoeg in Millen om te feesten. Ook waren er nog felicitaties en speeches namens Noëlla Schouteden, consulente van Ferm en schepen Anja Slangen.

Dit ondernemend en creatief team gaat op hetzelfde elan verder en dan vieren ze binnen tien jaar hun volgend jubileum!